TRODDE JAG VAR BRA PÅ ENGELSKA?!

Tydligen är jag inte så bra på engelska som jag tror har börjat att inse det mer å mer för varje dag som går och det skär i hjärtat på mig. (Mina fåglars namn är Bebe och Kaptenen)

Hej

Hej på er, det var länge sen jag faktiskt skrev något så tänkte gör det idag! Huuhu!

Idag har faktiskt varit en bra dag, vart ute i skogen ett tag när det var sol ute och när det regnade satt jag inne och kollade på Planet Earth, Valborg idag så jag tvingas att spendera tid med kusiner och inte mina grymma kompisar. Sånt är livet idag men det kommer att blir många mer Valborgar i framtiden med bättre minnen!

Just nu håller jag på att leta efter tvättstuge nycklarna som har varit borta ett tag (kan ju liksom inte tvätta tvätten utan nycklarna) hoppas jag hittar den snart! Ska fortsätta leta efter dem nu så bye!

Sitter ute nu

Äntligen hittade jag dem

Letar upp och ner i hela lägenheten för mina mjuka skor i typ 2 veckor nu, mamma hittade dem tydligen under soffan XD

Nya möbler är nu fixade å klara

En gammal favorit

Strålande dag

Vaknade upp ganska glad idag, även om jag är grymt trött!

Tattoo

Säng lös flicka

Ska inte sova hemma idag heller, kan fortfarande inte greja det att sova ensam hemma nu när min mamma jobbar nattpassen på sjukhuset. Så jag är påväg till en vän som lånar mig soffan för ikväll.

Sen imorgon blir det dansträning mm.

Mobilnissar är vi alla

Det har varit en lång dag som började med min fars elevuppvisning (den smider smycken) så det var ett par fina smycken där :)

Sen var det direkt iväg till kista med några kompisar, där har vi bara umgås och dem har handlat lite också. Medans nu sitter vi på bussen påväg hem som går i snigel fart! Alla är lite trötta nu och är inne i mobilerna :)

Orkar inte med mig själv, :))

Är ingen chips människa, 4ever popcorn loooover!!!!

Men vikingchips är dem bästa!

Tur att han inte är det då;)

Säger godnatt, och för alla er som "stremar" och kollar online på vampier diaries nu...W T F? HA!

Vill inte ens gå in på det nu så det bli godnatt och en väldigt passande bild av min verklighet på Facebook

Praktiken

Räknar ner

Lägger ut den här bilden överallt ifall någon råkat ha missat den

ÄNTLIGEN,

vet inte varför blogg appen vägrar fungerar då och då!! Surt för jag använder inte datan så mycket längre. Har spenderat min natt hos Kim och nu ska jag göra mig ordning för sista dagen på praktiken. Puss å hej

Var är mamma då?

Vart gick min mamma då? Skulle väcka henne nu men tydligen har hon redan gått till jobbet

Godmorgon

Blogg appendix funger inte nu så detta är nog första inlägget med datan (kul)!
ska äta frukost alldelse snart och planerna för ikväll är nog att vara med Sara och Amanda, det var längr sen jag träffade dem så hoppas vi gör goda minnen ikväll :)
 
satt och kollade igenom tumblr och hittade den här gamla folkvisan som går ut till en kompis i nöd

Sent

Skolan var mys med många nya små djur ungar vi har fått och mer kommer vi få, sen nu på kvällen har jag varit med Alice. Mys

Har alltid gillat den här låten

muscle bird

Noway

Har inte förberett mig :0

Hela min dag

Bästa dagen idag, när jag vaknade så gick jag ut och joggade lite. Super skönt med lite svalkande regn mot ansiktet! Körde lite yoga sen. Allt detta blev så himla övervämlande så efter det fick jag nästan en black out. Konstigt för det kändes inte alls jobbit och mår ju bra nu.

Skolan- helt ok, började sent slutade tidigt. När jag skulle tvätta så råkade jag låsa in nycken i tvättrummet 3 gånger, fick springa upp till grannen och dra ner henne för att om och om igen öppna. Tackolov skrattade hon bara åt mitt eländiga huvud som inte var på sprong idag :)

Nu på kvällen har jag vart hos min store bror Kim och ätit sushi och kollat på Vikings, det blir nog att vi kollar på GoT och Vikings varje vecka tillsammans (kul)! Super bra dag om du frågar mig.

Instagram

Hemma&äter middag

Haha! Sen inlägg

Den skulle ju ha publicerad vid 9 tiden XD mötte min bror Lucas på bussen som var påväg mot jobbet. Kom i tid till nästa lektion - idrott gjorde kullerbyttor och sånt. Nu ska jag ha lunch

:)

Är påväg mot skolan, blir lite sen till skolan men det gör inget idag. Solen skiner och även om jag missade min buss för att hämta busskortet som låg på bordet hemma. MEN MAN MÅSTE JU VARA POSSETIV MED LIVET!

Hittills vill jag inte ta bilder på mig för kameran har ingen rättvisa med mitt uttreskönhet, finns det en kamera som kan ta bild på mitt undre tack? :)

Stjärnornas krig

Love it, love 6an

Wooops!

Det var en lång dag idag i skolan, provet jag hade på fåglar hoppas jag gick bra nu. Sen efter det gick jag hem till Eliano och var med djuren och kollade på typ urSam(de har ju bara 1,2,4 och Kunskapskanalen) om rymden, universum och allt detta blev så förvirrad att det gjorde ont i huvudet :)

Men det var ändå intressant, nu är jag hemma i mina mjukisbyxor och ska nog kolla in tumblr lite. Vi hörs sen!

För många serier, jag gråter

Sista lektionen var verkligen hemsk, vet inte vad det var men jag var bara inte på humör. Tackolov fick jag skjuts hem av min kompis så då slapp jag möta alla dem personerna man försöker glömma och gömma sig ifrån.

Sen har det varit plugg på fågelprov, och GoT,Vikings å Spartacus:W serier. +tumblr som har BOOMBAT med catching fire :) sååå glad att jag är helt slutkörd. Vid 21 blir det tvätt och sen slänga mig på sängen :)

Då fick vi det klart

Provet är över, tydligen har vi engelska efter detta. Väntar bara på min vän som fortfarande sitter och gör provet. Duktigt hon är

Lever, mår bättre

Känner att jag inte vill eller orkar att skriva när jag mår dåligt, det tror jag inte att ni vill höra?

Men mår bättre nu är på gång med skolan och ett prov som jag inte har pluggat till så det blir x-tisdagen då. Helgen var i full gång, simning, tjej middag, dans, ts3! Så det var kul och nu sitter jag här och det regnar utanför, mysigt. Men nu ska lektionen börja så bloggar senare

Medans får ni bilder på 2 små söta fåglar

Pipande fågel

Sitter i köket och kan höra min ena fågel pipa, och då menar jag typ skrika. Tydligen gör dem det alltid ute i naturen för att kolla vilka som överlevde natten. Det är bara för söt tycker jag.

Har fortfarande ont i kinden, det känns som den är svullen och bedövad även om det gör ont att tugga och le nu. Får väl gå till tandläkaren eller en vanlig? :S
Men nu blir det frukost och sen ska jag ut och simma med min far.

Igår

Woops! Att jag inte bloggade igår var att jag inte kände mig så bra. Men efter skolan gick jag bara hem och gjorde tvätten kolla på en serie och gick o la mig. Känner mig mycket bättre även om jag har ont i kinden så kommer det nog snart gå över ^^

Vädret är piss här nere, låt oss hoppas att molnen drar bort vid eftermiddagen. Är nog redan sen till skolan men idag orkar jag inte bryr mig. Ska klä på mig och sen gå ut. Ni får ha det så bra medans!

Fiiiiiina

Min kompis har precis fått nya converse, älskar vita låga! Ska nog också skaffa sånna till sommaren eller höga med nitar om det fortfarande finns kvar därute?

Har lunch rast nu och ska snart äta, sen är det bara en lektion kvar:)

Morron

Börjar inte förns 10.10 idag ändå är jag uppe tidigt, sov inte så bra igårkväll och känner mig lite nere bara. Men det gör inget för nu är det bara 15 dagar kvar tills jag får pengar igen och mindre än 25 dagar kvar till min dansuppvisning.

Solen skiner och då ska det inte finnas mycket att klaga på!!

Grymt

Den här träningen var en av dem bästa på länge! Vi från första början startade upp med tåskor och på en hel lektion gjorde vi klart en hel låt! Grymt för jag kände att jag äntligen hade jätte skoj och att jag sprang så mycket att jag blev andfådd :)

Hemma nu, äter och kollar på Hart of Dixie. Sen blir det naturbruks läxan om säkerstrålnings miljö. Puss medans

389 sidor + säker miljöstrålning

Håller på att läsa The Hobbit på engelskan lektionen som ska vara klar till imorgon och en redovisning om miljömålen Sverige har till typ 2015 tror jag, fick säkerstrålningsmiljö vilket är en av dem få av målen som faktiskt kommer att nås.

Snart drar jag till dansen men innan det blir det lite spel och mat! :)

Skola

Snart är det lunch, då blir det fettisdagen med chips :) men nu fåglar

https://cdn1.cdnme.se/4126867/7-3/pic_51653d7cddf2b36f7dae3a69.jpg" class="image">

Åka pendeltåg, jag är en loser baby för jag har inget körkort!

Iväg till skolan igen då, skulle ha vart sen men universum är så på min sida idag att lektionen blev inställd. Nu ska jag ha idrott iallafall. Syns

Zombie dag

Stavade jag det rätt nu zombie...?
Ska lägga mig nu och måste säga den här veckan har varit konstig hittills. Vara trött och gå upp tidigt och KOMMA I TID TILL SKOLAN! Halleluja can i get an amen? Haha

Nä men det en ändå en positiv förändring även om den får mig att se ut som ett vandrande zombie på något slag bara. Hoppas bara att det går av med lite foundation och ögonkräm. Sovgott medans!

BEST.GAME.EVEEEEEER.

Jag och min kompis är helt beroende av detta, bra tidsfördriv tycker jag. Mitt rekord är 18min o 47 sek

Hej mitt namn är...

Kom precis hem, hur är allt?
Jag har varit på Sommarjobbmässan här nere i jakan. Var absolut inte förbered! Min kompis Alice sa det typ 2 timmar innan det började. Och tack o lov hade vi håltimme så jag hann att slänga ihop ett CV och kort presentationsbrev typ.

Och jobben där såg ju alla bra ut, önska jag kunde pröva alla av dem!
Å nu är jag hemma och ska göra lite kort städning så ni syns :)

Hejsan

Food

Jag och min kompis har lite olika åsikter om vad som är mat ;)

Godmorgon

Super kallt ute!

Säger godnatt nu

Tapaskväll

Fick en lite söt inbjudan av min kompis om vegitapaskväll och självklart vill jag komma, love tapas så det ska bli en intressant middag med nya folk :)

Middagen går rätt så bra tydligen hittar man saker när man gräver så jag håller precis på med att göra en gryta av allt

Helt slutkörd :)

Oki nu står tvätten och torkar och jag har redan tränat, super hungrig men det betyder att jag måste diska också *suck*

+ vi har inte precis mycket att välja på kött och potatis typ, tror inte ens vi har något grönt kvar i kylen :(

Fjärilshuset bilder:

Hemma

Nu har jag kommit hem, vad fint väder det ändå blev nu:)

Igår var jag med Alice och övade lite på en dans som man ska visa upp på idrotten. Tror det kommer bli bra ändå! Nu ska jag kolla på GoT och sen fixa lite runt hemmet och skolsaker så ni får ha det bra medans :)

Nästa: fjärilshuset vid Haga

Sitter på tåget påväg mot fjärilshuset ska bli kul bilder kommer sen

Godmorgon

Ligger i sängen med ena kompisen som har täcket över huvudet andra helt död typ också, medans min ena fågel sitter och tittar ut från buren på oss så med ett jätte stort intressen ^^

Inget idag

Har inte gjort något intressant idag det är därför jag inte har bloggat. Har kollat på Breaking amish, en rolig serie tycker jag jämfört med de andra jag kollar på. Som sagt var hos Kim igår fick en VS "body parfym" riktig glad för den. Brukar inte ha sånna tjejiga tjej saker menmen...

Planerna för idag är nog bara att träna och ha sleep over med mina kompisar. Bye💗

Ska snart sova

Har varit hemma hos min storebror Kim och kollat lite på serier och film. Känner mig inte så trött men ska kolla klart på den här Jon travolta filmen på 5an och sen nog gå och lägga mig. Ni får ha det bra tills vidare❤

Sista maskinen

TODAY

Har en tvätt tid vid 13.00 jag var lite sneaky och bokade båda tvättsalarna istället för att boka 1 sal med 2 tider.
Vill bli klar med det här så fort som möljligt. Men innan det ska jag dansa lite. 
 
Syns!

Välkommen

låt oss inte fasna med allt detta välkommen hit och allt sånt. Heter Nicki är 16 år gamal och går i gymnasiumet nu. Och har precis uppgraderat min mobil från 2007 till dagens smartsphones(kul).
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.